TOUR DES ALPES

29 juli t.e.m. 5 augustus

Naar jaarlijkse traditie trekken we er in het zomerverlof op uit naar het buitenland. Komende zomer gaan we ons uitleven in de Italiaanse Alpen. Bekende cols als Passo dello Stelvio, Mortirolo en Passo di Gavia zullen we samen trotseren...

Concept van de trip is vrij simpel: samen afzien op de fiets, heerlijk nagenieten met iets fris en lekkers, goed slapen in een mooie accommodatie, ... en dat op een zeer budgetvriendelijke manier.

Het niveau is vrij divers en we zullen met genoeg zijn om ons op te splitsen in drie à vier groepen. Waarbij er binnen de groep 1 gouden regel geldt: Samen uit en samen thuis, MAAR eigen tempo naar boven en naar beneden!

Verblijfplaats: hotel Alpen Village in Livigno (link)

Programma

Vanaf zaterdag elke dag fietsen, kort en lang volgens de wensen van iedereen. De GPX'n worden in overleg volgens verschillende groepen opgesteld.

Er zijn ook andere activiteiten, zoals wandelen, MTB en via ferrata mogelijk. Iedereen is uiteindelijk vrij :-).

Menu der cols

Prijs

We hebben een hotel gevonden voor zaterdag 29 juli tot zaterdag 5 augustus. Verblijf in kamers van min. 2 pers, half pension 65€/pers/nacht, inbegrepen sportmenu's met water, gym, wasservice, fietsenstalling + ateliertje, toegang tot een spa. 20% korting op de massages.

Dus 455 € pp voor de hele week half pension.

Persoonlijke verzekering (ongevallenverzekering, annuleringsverzekering, ... ) zijn wel zelf te voorzien en voor te leggen aan de organisatie. Leden van ons team hebben dit sowieso in hun lidmaatschap via de licentie.

Een voorschot van 100 euro wordt bij inschrijving gevraagd om de reservatie van de accommodatie te verzekeren.

Inschrijving

Plaatsen zijn beperkt, dus aarzel niet om je in te schrijven. First come, first ....