Forever grateful...

Wij zijn onze partners enorm dankbaar, zonder deze steun en samenwerking zou dit team niet het team zijn dat het vandaag is.

Elke samenwerking is uniek en wordt altijd opgezet om een meerwaarde te creëren in beide richtingen. De club heeft enerzijds financiële middelen nodig voor de licentie, de website, de trainer(s), organisatie van evenementen, verzekeringen, reserveren van faciliteiten, edg. Anderzijds heeft het team ook soms nood aan bepaalde materiële zaken en ruimtes. Daarnaast worden sommige samenwerkingen opgezet om de leden rechtstreeks te ondersteunen, bijvoorbeeld door middel van kortingscodes. In return proberen we de omzet van onze partners positief te beïnvloeden door extra afname vanuit het team, door creatieve visibiliteit op social media, door de organisatie van evenementen en door het opzetten van bepaalde verkoopsinitiatieven. Indien de aard van de sponsor het toelaat, worden er ook andere wisselwerkingen opgezet, zoals bijvoorbeeld materiaal testing.

Hieronder ontdek je onze partners, waar wij ongelooflijk trots op zijn.


Runderwear

Jamie en Richard hebben Runderwear op het einde van hun studententijd opgericht met naadloze kousen en onderbroeken als eerste producten. Intussen is het merk uitgegroeid tot een mooi bedrijf met prijzenwinnende producten die het leven van een duursporter veel comfortabeler maken.

Ze doen zelf ook geregeld mee aan triatlons en zijn gehuisvest in het prachtige Poole (UK). Een bezoekje waard!

Website: https://www.runderwear.co.uk/ 
Instagram: @teamrunderwear

SANAS

Sportvoeding is onze brandstof tijdens de inspanning, maar ook onze bouwsteen na de inspanning. Deze van Sanas is daarin niet alleen heel erg functioneel, het is nog eens lekker ook! Niet te verwonderen dat de producten en creaties van Arne enorm geliefd zijn binnen ons team. 

Ze zijn bovendien lokaal gevestigd, desondanks hun wereldwijde distributie. Uitermate ideaal voor onze jaarlijkse team rondleiding.

Website: https://www.sanas.be/en 
Instagram: @sanaseurope

Kortingscode voor 10% korting: FOT9800

Running Center Hulste

John en Bart staan altijd klaar met raad en daad voor iedere duursporter. Ze hebben alles in het gamma, gaande van wetsuits en zwembrillen tot loopschoenen en sportmassage tools.

In de winkel beschikken zij over geavanceerde toestellen voor de uitvoering van loopanalyses om de perfecte schoen voor iedere loper te bepalen. John en Bart zijn ook ieder jaar van de partij op het testevenement in de Blaarmeersen, waar je veel van hun materiaal zelf kan gaan testen voor je het koopt.

John is zelf een triatleet, dus hij weet wat de atleet nodig heeft. 


Zuiver Op De Graat (ZODG)

In Gentbrugge moet je zijn voor le-ven-de-verse vis. Een glimlach en een uitermate aangename bediening krijg je er gratis bij!

Toen we met het idee kwamen om badmutsen te bedrukken met het logo van Zuiver Op De Graat, was Butaghan onmiddellijk even enthousiast als ons. Originele visibiliteit bij een Gentse sportvereniging!

Tip: de dagschotels worden door een topchef geprepareerd, een absolute aanrader bij jouw aankoop.

Website: https://www.zuiveropdegraat.be/ 
Instagram: @zuiveropdegraat

Grand Depart

De warme ontvangst en aangename babbel van Sanne en Jasper passen geheel in de vibe die er bij ons team heerst.

Ze streven naar de beste service en vinden het duurzame geheel, met community building, net als wij heel belangrijk.

Bij een (fiets)probleem groot of klein, zijn alle leden er altijd welkom. En met de Wahoo academy in ons Beweeg Meer clubhuis kan iedereen zijn fietstrainingen ook bij slecht weer in groep verder zetten.

Website: https://grand-depart.be/ 
Instagram: @_granddepart_

Stijn Voet Immo

Sinds Stijn ons per toeval eens heeft vergezeld in de Ardennen, is hij part of the team. Hij is vaak van de partij op stages en evenementen.

Als trainingspartner van Pieter Serry, kan hij ons serieus pijn doen op de fiets. Altijd plezant :-).

We hebben hem er altijd graag bij op en naast de fiets. Hij heeft al vele leden geholpen bij advies of effectief kopen van vastgoed.

Website: https://www.stijnvoet.be/nl/ 
Instagram: @stijnvoetimmo


Beweeg Meer

Een duursporter beweegt meer en heeft nood aan een gezond en sterk lichaam. De samenwerking met de kinés en personal trainers van Beweeg Meer is dan ook ontzettend waardevol.

Ze begeleiden een aantal atleten individueel, maar ook als team kunnen wij beroep doen op hen en mogen we zelfs gebruik maken van hun faciliteiten.

Website: https://beweegmeer.be/ 
Instagram: @beweegmeer

ING Albertbrug

Tony en zijn medevennoten zijn fan van sport en hun ondersteuning sinds de opstart van dit team wordt enorm geapprecieerd. Dankzij hun hulp is het team kunnen blijven groeien.

Het kantoor is een echte aanrader voor zowel een particulier als een vennootschap. Hun expertise is zeer breed, en wij zijn er ervaringsdeskundige klant voor zowel bank als verzekeringen.

Mail: gent.kon-albertbrug@ing.be 

Julie Matthys Photography

Sinds Julie op vele evenementen present is om de mooiste kiekjes te nemen, lacht iedereen spontaan bij elke flits.

Baby-, familie- en trouwfotoshoots zijn haar specialiteit, maar ze heeft zeker ook talent om ons afzien tijdens een wedstrijd op het canvas vast te leggen.

Een bon voor een fotoshoot staat bij iedere geboorte op de lijst bij onze TRT leden.

Website: https://www.juliematthysphotography.be/ 
Instagram: @juliematthysphotography


Bakkerij Willy

Wat is een sporter zonder een lekkere boterham met choco? Een pannekoek! :-)

Frederik en Marijke zijn sympatisanten van het team en voorzien ons van heerlijk brood tijdens onze stages.

PS: de pistolets zijn een niet te missen luxe voor een goeie hamburger.

Website: https://www.bakkerijwilly.com/
Instagram: @bakkerijwilly

Optiek De Wilde

Cédéric is zelf een sporter pur sang. Er gaan weinig dagen voorbij waarin hij geen sport heeft gedaan. Doordat hij zelf heel veel loopt en ook een bril draagt, weet hij perfect welke (zonne)bril ideaal en comfortabel is tijdens het sporten. Ook voor 'gewone' brilllen en lenzen moet je bij hen zijn, want ze zijn er voor gekend over het hele land.

Website: https://optiekdewilde.be/
Instagram: @optiek_dewilde

Everaert Decor

De familie Verstraeten zijn een deel van het team. Olivier (nu bij Kortrijk na de verhuis) en Charlotte waren er van in het begin bij. Maar ook pa en ma Verstraeten zijn er altijd bij om voor ons oranje en blauw te supporteren.

Ze zijn fan van ons en wij van hen.

Wil je jouw huis even warm maken als het gezin zelf, neem dan een kijkje op hun website.

Website: https://www.everaertdecor.be/ 
Instagram: @everaertdecor

Bar Bask

Wij zijn fan van ondernemers. En als je het werkwoord ondernemen opzoekt in Google, dan kom je ongetwijfeld Sam D'Huyvetter tegen. Bar Bask is maar één van de vele succesvolle ondernemingen die hij samen met zijn vriendin uit de grond heeft gestampt. They call him the Iron Man van de Gentse Horeca.

Als we iets te vieren hebben of we willen ons gewoon eens laten verwennen dan gaan we gewoon naar Bas Bask. Absolute aanrader!

Website: https://barbask.be/ 
Instagram: @bar_bask


Wegenwerken De Moor

Hans en Thomas bouwen aan de toekomst en vooral aan betere wegen voor onze fiets :-). Knallen op hun asfalt is plezant!

Zij willen dat Benjamin [Benji] ook naast zijn job goed bolt en ondersteunen de club in het reserveren van zwembadwater. Zo kunnen wij onze zwemtrainingen organiseren voor het ganse team, wat een grote meerwaarde is voor ons.

Website: https://www.wwdemoor.be/ 

Café Gusta

Jasmien heeft een boontje voor ons team en wij voor haar. 

Tijdens een workshop heeft ze ons geïntroduceerd in het brandproces van bonen en wat het doet met de smaak van koffie. Sindsdien wil niemand iets anders op de stages en trainingen.

PS: een espressoshotje in de vanille recovery van Sanas doet je tijdens een zware training al verlangen naar de recovery shake.

Website: https://cafegusta.be/ 
Instagram: @cafe_gusta

Kortingscode voor 15% korting: TRIFRIEND

Projekt Printing

Kjell is een jonge, lokale ondernemer waar we graag mee samenwerken voor al ons drukwerk.

Zijn reactiviteit en flexibiliteit zijn een absolute troef voor ons. Verder is hij ook niet vies van wat uitdaging of iets nieuws wat wij als avonturiers natuurlijk heel leuk vinden.

Website: https://www.projektprinting.com/ 
Instagram: @projektprinting


Révvi

Révvi is een jong en dynamisch merk dat zich toespitst op sportverzorgingsproducten en vanuit wetenschappelijk onderzoek zeer innovatieve producten op de markt zet. We zijn trots op deze samenwerking aangezien we sterk geloven in de wisselwerking tussen ons team en het bedrijf.

Geoffrey gelooft ook sterk in het ondersteunen van onze sterke dames, een gegeven dat de triatlon in het algemeen ten goede komt.

Website: https://revvi.eu/ 
Instagram: @revviproducts

Kortingscode voor 10% korting: TRT10 

STOX ENERGY SOCKS

Kousen die je energie geven! Al sinds het begin zijn zij er bij en steunen zij onze kuiten :-).

Ze zijn een jaar eerder opgericht dan dit team en het is leuk te zien dat zij zijn uitgegroeid tot marktleider in deze markt!

Website: https://www.stoxenergy.com/nl/ 
Instagram: @stoxenergy

LANNOO

Lezen is weten! Lannoo heeft ontelbare boeken uitgegeven rond sport en gezonde voeding. Het is altijd leuk om door zo'n boek als 'Mythische cols' te bladeren, zeker als je er een paar doet of gedaan hebt in een team stage.

Onze leden zijn altijd heel blij als ze deze prijzen winnen op onze interne kampioenschappen.

Instagram: @uitgeverijlannoo

Kortingscode voor 10% korting: TRTeam