Forever grateful...

Wij zijn onze partners enorm dankbaar, zonder deze steun en samenwerking zou dit team niet het team zijn dat het vandaag is.

Elke samenwerking is uniek en wordt altijd opgezet om een meerwaarde te creëren in beide richtingen. De club heeft enerzijds financiële middelen nodig voor de licentie, de website, de trainer(s), organisatie van evenementen, verzekeringen, reserveren van faciliteiten, edg. Anderzijds heeft het team ook soms nood aan bepaalde materiële zaken en ruimtes. Daarnaast worden sommige samenwerkingen opgezet om de leden rechtstreeks te ondersteunen, bijvoorbeeld door middel van kortingscodes. In return proberen we de omzet van onze partners positief te beïnvloeden door extra afname vanuit het team, door creatieve visibiliteit, door de organisatie van evenementen en door het opzetten van bepaalde verkoopsinitiatieven. Indien de aard van de sponsor het toelaat, worden er ook andere wisselwerkingen opgezet, zoals bijvoorbeeld materiaal testing.

Hieronder ontdek je onze partners, waar wij ongelooflijk trots op zijn.


Beweeg Meer

Een duursporter beweegt meer en heeft nood aan een gezond en sterk lichaam. De samenwerking met de kinés en personal trainers van Beweeg Meer is dan ook ontzettend waardevol.

Ze begeleiden een aantal atleten individueel, maar ook als team kunnen wij beroep doen op hen en mogen we zelfs gebruik maken van hun faciliteiten.

Website: https://beweegmeer.be/ 
Instagram: @beweegmeer

Grand Départ

De warme ontvangst en aangename babbel van Sanne en Jasper passen geheel in de vibe die er bij ons team heerst.

Ze streven naar de beste service en vinden het duurzame geheel, met community building, net als wij heel belangrijk.

Bij een (fiets)probleem groot of klein, zijn alle leden er altijd welkom. En met de Wahoo academy in ons Beweeg Meer clubhuis kan iedereen zijn fietstrainingen ook bij slecht weer in groep verder zetten.

Website: https://grand-depart.be/ 
Instagram: @_granddepart_


SANAS

Sportvoeding is onze brandstof tijdens de inspanning, maar ook onze bouwsteen na de inspanning. Deze van Sanas is daarin niet alleen heel erg functioneel, het is nog eens lekker ook!

Ze zijn bovendien lokaal gevestigd, desondanks hun wereldwijde distributie. Uitermate ideaal voor onze jaarlijkse team rondleiding.

Website: https://www.sanas.be/en 
Instagram: @sanaseurope

Kortingscode voor 10% korting: FOT9800


Decca Sportswear

Lokaal is omwille van ons community verhaal heel belangrijk. Maar al minstens even belangrijk is kwaliteit. Gelukkig combineert Decca beide voor ons en hebben we dat zelfs kunnen samenbrengen in het ontwerp van onze tenues.

Zo is de kaart van Gent een eyechatcher op onze nieuwe outfit als verwijzing naar onze lokale verankering. 

Onze Decca tenues voor triatlon, zwemmen, fietsen en lopen zijn kleurrijk en opvallend waardoor onze sponsors mooi in beeld komen en waardoor atleten en supporters elkaar veel sneller terugvinden tijdens een race. Dubbel prestatie-bevorderend, kunnen we zeggen.

Decca heeft veel lokale know-how en houdt van een korte link met het team. Ze luisteren dan ook graag naar de feedback om hun producten nog beter te maken. 

Website: https://www.decca.cc/ 
Instagram: @deccasportswear

Kortingscode voor 10%:  BMTTFAN23

Bavet

Om spaghetti-benen te voorkomen, moeten we er net voldoende van eten. Hiervoor is Bavet de ideale partner.

Tussen de uitgebreide keuze zit voor elk wat wils. En ook de honger van een echte duursporter wordt er gestild met de grote porties. 

Afhalen is makkelijk voor onze stages of wedstrijden, maar we gaan er zeker even graag ter plaatse een hapje eten. Je vindt Bavet tegenwoordig in het hele land, maar in Gent ligt hun bakermat. 

Website: https://bavet.eu/nl/locations/ 
Instagram: @bavet_spaghetti

All Athletes

"If you have a body, you're an athlete" zijn de mooie woorden waarmee Davy zijn duidelijke ambitie uitspreekt. Iedereen, ongeacht het niveau, beschouwen als een atleet.

Met hun super innovatieve manier van testen, zorgen ze ervoor dat jij de juiste loopschoenen kunt kopen die bij jouw stijl en impact van lopen past. Zo wordt elk loopje genieten.

Naast loopschoenen vind je eigenlijk alles van zwemmen, fietsen, lopen en wandelen terug in hun winkels te Brugge, Roeselare of Gent.

Instagram: @allathletes.be


PwC

PricewaterhouseCoopers (PwC) maakt zich sterk dat door samen te werken er een verschil gemaakt kan worden. Daar geloven wij ook sterk in met ons team. 

De prestaties van het individu tijdens de wedstrijd is mede bepaald door een ganse omkadering van partners, ploeggenoten, vrienden en familie in al die tijd vooraf.

Bovendien investeert PwC ook in de fitheid en gezondheid van hun werknemers door verschillende campagnes op te zetten en te ondersteunen, waaronder ook een triatloncampagne met in 2023 bijvoorbeeld de triatlon van Brugge.

Website: https://www.pwc.be/nl/ 

ING

ING is fan van sport. De werknemers en managers doen zelf veel aan sport en ondersteunen ook heel wat initiatieven. 

Hun ondersteuning sinds de opstart van dit team wordt dan ook enorm geapprecieerd. Dankzij hun hulp is het team kunnen blijven groeien doorheen de jaren.

Het kantoor heeft ons zowel persoonlijk als met de vzw goed begeleid. Tony Casaert in de begin jaren en nu ook ING de Kouter.

Website: www.ing.be/nl/particulieren/diensten/afspraak-maken 
Mail: gent.kouter@ing.be   

Sportzot

Brouwerij De Halve Maan is zot van sport en dat hebben ze bewezen door als allereerste in België een alcoholvrij speciaalbier te lanceren dat uitblinkt in smaak: Sportzot!

Even zot en lekker als Brugse Zot, maar dan alcoholvrij!

We zijn absoluut mega trots om hen op onze truitjes te mogen dragen en er na onze trainingen op te kunnen klinken. Santé!

Website: www.sportzot.be/nl 
Instagram: @Sportzot


Fluxys

Ook al is Fluxys geen eigenaar van energie, ze zorgt er wel voor dat die energie op juiste plaats terecht komt in België en in vele andere landen. Nu en ook in de toekomst. 

Met de mooie vertegenwoordiging van drie Fluxys collega's zorgt Fluxys er ook in ons team voor dat er voldoende energie is.

Het schijnt een fantastisch bedrijf te zijn om voor te werken. Dus neem zeker eens een kijkje naar de vacante posities.

Website: https://www.fluxys.com/#/ 
Jobsite: https://www.fluxys.com/nl/careers   
Instagram: @Fluxys

Algeco

De marktleider in modulaire bouw heeft sinds kort ook een vestiging nabij het Gentse, in Wetteren.

Ze zijn van alle markten thuis. Zo maakt algeco fantastische realisaties voor scholen en internaten. Maar ook voor tal van evenementen, kantoorbedrijven, bouwbedrijven, ... noem maar op.

Neem zeker eens een kijkje op hun website.

Website: https://www.algeco.be/nl
Instagram: @Algecobelgium


Julie Matthys Photography

Sinds Julie op vele evenementen present is om de mooiste kiekjes te nemen, lacht iedereen spontaan bij elke flits.

Baby-, familie- en trouwfotoshoots zijn haar specialiteit, maar ze heeft zeker ook talent om ons afzien tijdens een wedstrijd op het canvas vast te leggen.

Een bon voor een fotoshoot staat bij iedere geboorte op de lijst bij onze leden.

Website: https://www.juliematthysphotography.be/ 
Instagram: @juliematthysphotography

Zuiver Op De Graat (ZODG)

In Gentbrugge moet je zijn voor le-ven-de-verse vis. Een glimlach en een uitermate aangename bediening krijg je er gratis bij!

Toen we met het idee kwamen om badmutsen te bedrukken met het logo van Zuiver Op De Graat, was Butaghan onmiddellijk even enthousiast als ons. Originele visibiliteit bij een Gentse sportvereniging!

Tip: de dagschotels worden door een topchef geprepareerd, een absolute aanrader bij jouw aankoop.

Website: https://www.zuiveropdegraat.be/ 
Instagram: @zuiveropdegraat

ROOFTOPTRAVEL.BE

Reizen op een andere, vrijere manier met de behoeften die je zelf graag hebt. Dat is wat Thomas en Michael bieden in hun verhuur en verkoop.

Van daktententen en een minibusje tot frigo's, keukentjes, Thule fietsrekken en zonnepanelen. Ze nemen de tijd om het juiste advies te geven en ook na de verkoop is de service er tip top.

Naar een wedstrijd gaan met een daktent is trouwens onzettend goedkoop, flexibel en verrassend comfortabel.

Website: https://www.rooftoptravel.be/ 
Instagram: @Rooftoptravel


Shokz

Shokz is dé innovator in de koptelefoon sector. Door geluid over te brengen via trillingen op het bot, laten ze toe om kwalitatief naar muziek te luisteren en toch niet afgesloten te zijn van de omgeving. Zalig als je in de natuur loopt èn vooral veilig bij het sporten op de openbare weg.

PS: Lange duurtrainingen in zwembad kunnen met Shokz ook aangenamer gemaakt worden met de waterdichte versie.

Website: https://nl.shokz.com/ 
Instagram: @shokz_benelux

Ciac

Ciac is een multibrand autogarage met Ford, Toyota en Lexus als voornaamste automerken. Je kan er zowel terecht voor een privé wagen als voor jouw fleet wagen(s). 

Zaakvoerder Henri is een topondernemer met een liefde voor sport. Zo heeft hij in 2015 ook het evenement Ondernemen in Sport gesteund, dat uiteindelijk een mooie som heeft ingezameld voor 'no school no surf' in Kovalam die straatkinderen van de Indische straten haalt.

Website: https://www.ciac.be/nl 
Instagram: @ciac.fordstore.gent
Instagram: @ciac.toyota.gent

Dynamic

Een rit op een propere, goed geoliede bolide is zoveel leuker! En iedere fanatieke fietser zal dit beamen: je bent dynamischer en het scheelt Watts!

Dynamic heeft alle producten die nodig hebt om je fiets goed en efficiënt te onderhouden. De online webshop is top en je vindt ze ook bij Grand Départ.

Kleine tip: de bundels staan vaak scherp geprijsd en zijn de ideale start packages. 

Website: https://www.dynamicbikecare.com/nl 
Instagram: @dynamicbikecare


Wahoo

Wahoo [wa goe] is absoluut top en innovatief. Hun fiets gps'n en indoor trainers zijn heel kwalitatief en intuïtief. 

De integraties met andere platformen zoals trainingpeaks zijn een enorme meerwaarde in de voorbereiding van uitdagende sport doelen.

Ook deze producten zijn bij onze andere partner Grand Départ te vinden.

Website: https://eu.wahoofitness.com/ 
Instagram: @wahoofitnessofficial

Vuelta Turistica

Ex-prof Jurgen is een echte local in het Spaanse Calpe. Tijdens zijn carrière was Spanje al een geliefkoosd trainings- en wedstrijdoord. Nadien heeft er zich snel gesettled en een fietswinkel geopend voor zalige fietsvakanties.

Vandaag organiseert hij dagdagelijks tochten voor verschillende groepen en biedt hij ook arrangementen voor wieler- en triatlonteams aan, inclusief accomodatie.

Tip: wil je de gure winter in België ontsnappen en samen met de profs onder Spaanse zon genieten van zalige wegen en aangenaam weer, twijfel dan niet en boek bij Jurgen.

Website: https://www.vuelta-turistica.com/ 
Instagram: @vueltaturisticacalpe

4iiii

Meten is weten! 

De interesse in wattage meters is doorheen de jaren enorm gestegen. "wattage liegt niet". Zeker als het naar boven gaat, geeft een wattagemeter feitelijk aan wat jij aan vermogen moet duwen om aan diezelfde snelheid naar boven te gaan in vergelijking met iemand lichter of zwaarder. Naast informatief is het ook de ideale maatstaaf om trainingschema's en wedstrijdindelingen op te maken.

4iiii biedt zeer betaalbare meters aan voor elke crank.

Website: https://4iiii.com/ 
Instagram: @4iiiicom


Projekt Printing

Kjell is een jonge, lokale ondernemer waar we graag mee samenwerken voor al ons drukwerk.

Zijn reactiviteit en flexibiliteit zijn een absolute troef voor ons. Verder is hij ook niet vies van wat uitdaging of iets nieuws wat wij als triatleten natuurlijk heel leuk vinden.

Website: https://www.projektprinting.com/ 
Instagram: @projektprinting

GALLUX

Lekker van bij ons! 

Gallux heeft met trots de ganse keten van ei tot bil in eigen beheer. Hierdoor hebben ze alle parameters voor een topkwaliteit in eigen handen.

Het label van duurzame, top kwaliteit verdienen ze! Transport wordt geminimaliseerd en de kip staat heel centraal.

Je vindt ze in vele Delhaizes en andere winkelpunten.

Website: https://gallux.squintz.be/winkelpunten 
Instagram:  @gallux.be

Stijn Voet Immo

Sinds Stijn ons per toeval eens heeft vergezeld in de Ardennen, is hij part of the team. Hij is vaak van de partij op stages en evenementen.

Als trainingspartner van Pieter Serry, kan hij ons serieus pijn doen op de fiets. Altijd plezant :-).

We hebben hem er altijd graag bij op en naast de fiets. Hij heeft al vele leden geholpen bij advies of effectief kopen van vastgoed.

Website: https://www.stijnvoet.be/nl/ 
Instagram: @stijnvoetimmo


MIND guide

Eerst en vooral is Steffen een aangename en gedreven teammaat, die al een heel mooi triatlontraject met veel progressie heeft agelegd. Daarnaast is hij ook opgeleid in IT en heeft hij ervaring in IT project management. 

Bij Steffen ka je dus zeker terecht voor vele, specifieke IT developments.

Website: Steffen De Geyter
Mail: de.geyter.steffen@gmail.com 

Tandarts Anabel

Als Anabel niet de mooiste glimlach van het team zou hebben, verzorgt ze die als tandarts zeker!

Ze is een top teamgenoot, een geëngageerd bestuurder en een heel goede tandarts. Doortastend, kwalitatitief en geruststellend.

Voor meer info, contacteer Anabel.


Café Gusta

Jasmien heeft een boontje voor ons team en wij voor haar. 

Tijdens een workshop heeft ze ons geïntroduceerd in het brandproces van bonen en wat het doet met de smaak van koffie. Sindsdien wil niemand iets anders op de stages en trainingen.

PS: een espressoshotje in de vanille recovery van Sanas doet je tijdens een zware training al verlangen naar de recovery shake.

Website: https://cafegusta.be/ 
Instagram: @cafe_gusta

Kortingscode voor 15% korting: TRIFRIEND

Bakkerij Willy

Wat is een sporter zonder een lekkere boterham met choco? Een pannekoek! :-)

Frederik en Marijke zijn sympatisanten van het team en voorzien ons van heerlijk brood tijdens onze stages.

PS: de pistolets zijn een niet te missen luxe voor een goeie hamburger.

Website: https://www.bakkerijwilly.com/
Instagram: @bakkerijwilly

Optiek De Wilde

Cédéric is zelf een sporter pur sang. Er gaan weinig dagen voorbij waarin hij geen sport heeft gedaan. Doordat hij zelf heel veel loopt en ook een bril draagt, weet hij perfect welke (zonne)bril ideaal en comfortabel is tijdens het sporten. Ook voor 'gewone' brilllen en lenzen moet je bij hen zijn, want ze zijn er voor gekend over het hele land.

Website: https://optiekdewilde.be/
Instagram: @optiek_dewilde


Wegenwerken De Moor

Hans en Thomas bouwen aan de toekomst en vooral aan betere wegen voor onze fiets :-). Knallen op hun asfalt is plezant!

Zij willen dat Benjamin [Benji] ook naast zijn job goed bolt en ondersteunen de club in het reserveren van zwembadwater. Zo kunnen wij onze zwemtrainingen organiseren voor het ganse team, wat een grote meerwaarde is voor ons.

Website: https://www.wwdemoor.be/ 

Runderwear

Jamie en Richard hebben Runderwear op het einde van hun studententijd opgericht met naadloze kousen en onderbroeken als eerste producten. Intussen is het merk uitgegroeid tot een mooi bedrijf met prijzenwinnende producten die het leven van een duursporter veel comfortabeler maken.

Ze doen zelf ook geregeld mee aan triatlons en zijn gehuisvest in het prachtige Poole (UK). Een bezoekje waard!

Website: https://www.runderwear.co.uk/ 
Instagram: @teamrunderwear


Révvi

Révvi is een jong en dynamisch merk dat zich toespitst op sportverzorgingsproducten en vanuit wetenschappelijk onderzoek zeer innovatieve producten op de markt zet. We zijn trots op deze samenwerking aangezien we sterk geloven in de wisselwerking tussen ons team en het bedrijf.

Geoffrey gelooft ook sterk in het ondersteunen van onze sterke dames, een gegeven dat de triatlon in het algemeen ten goede komt.

Website: https://revvi.eu/ 
Instagram: @revviproducts

Kortingscode voor 10% korting: TRT10 

STOX ENERGY SOCKS

Kousen die je energie geven! Al sinds het begin zijn zij er bij en steunen zij onze kuiten :-).

Ze zijn een jaar eerder opgericht dan dit team en het is leuk te zien dat zij zijn uitgegroeid tot marktleider in deze markt!

Website: https://www.stoxenergy.com/nl/ 
Instagram: @stoxenergy

LANNOO

Lezen is weten! Lannoo heeft ontelbare boeken uitgegeven rond sport en gezonde voeding. Het is altijd leuk om door zo'n boek als 'Mythische cols' te bladeren, zeker als je er een paar doet of gedaan hebt in een team stage.

Onze leden zijn altijd heel blij als ze deze prijzen winnen op onze interne kampioenschappen.

Instagram: @uitgeverijlannoo

Kortingscode voor 10% korting: TRTeam