BMTT (en Average Rob) @ IronMan Klagenfurt

19-06-2023

Anabel, Henri en Jonathan hebben de gebroeders Van Impe mooi naar de finish kunnen roepen nadat ze zelf allemaal een straffe prestatie hebben neergezet.

Afgelopen zaterdag stonden onze atleten Henri, Anabel en Jonathan aan de start van de IronMan Klagenfurt in Oostenrijk. Voor Jonathan en Anabel hun doop op de IronMan. En zoals ze zeggen, het is maar één keer je eerste keer. Iedere IronMan zal dat beamen en zal zich ook levendig die onzekerheid en stress herinneren. Gelukkig waren ze absoluut klaar en konden ze het avontuur met elkaar delen.

Average Rob en Arno the Kid waren trouwens ook op dit avontuur. Een mooie marketing stunt voor de sport, die zeker gedeeld mag worden. Bekijk hun avontuur hier.

Maxime en Pierre waren de supporters ter plaatse, terwijl de rest van het team volgde vanop afstand via de app. De foto's die in de whatsapp door gestuurd werden toonden dat het een prachtig parcours was. Zowel voor het zwemmen in het helderblauwe berg water, het klimmende parcours en het lopen langs het meer. De tropische temperaturen moesten ze er wel bijnemen.

Alledrie mogen ze apetrots zijn op hun knaltijden:

  • Anabel 11:55:11
  • Henri 9:42:09
  • Jonathan 10:14:10

Alle drie waren ze heel dankbaar voor de steun van onze sponsors, alle supporters, vrienden en teamleden!