Mooie seizoensopener!

15-05-2023

Een super geslaagd openingsweekend van het seizoen, in onze nieuwe kledij.

De nieuwe trisuits van Decca zijn doorgetest en goed bevonden. Aaron en Jana hebben deelgenomen in de kwart van Dendermonde. Ellen, Laurent, Jonathan en Maaike hebben de zon doen schijnen in de halve triatlon van Lievegem.

Allen hebben ze zeer mooie prestaties neergezet. Aaron heeft zoals gewoonlijk gevlogen over het asfalt, zowel tijdens het fietsen als tijdens het lopen. Jana was zeer snel uit het water en heeft die pace nadien sterk volgehouden.

  • Aaron (12e algemeen) in 1:52:31
  • Jana (4e dame) in 2:12:42

In Lievegem waren er veel mixed emoties. Jonathan heeft er sterke tijden neergezet, maar werd helaas gediskwalificeerd nadat hij de penaltybox vergeten was voor stayeren. Maaike heeft bij de zwemexit een vrijwilliger per ongeluk in het water getrokken. Jammer dat daar geen beelden van zijn... Nadien heeft ze nog sterk gefietst en gelopen. Bij Ellen was de goesting om te knallen enorm groot. Toen ze bij de finishlijn hoorde dat ze het podium gehaald had, was de blijdschap dan ook groot. Het podiummoment heeft ze wel gehad, maar nadien bleek dat er nog een dame uit een andere wave iets sneller was. In de finale uitslag staat Ellen dus als 4e. Toch zeer knap resultaat en een mooie podiumfoto voor haar en onze sponsors. Haar verloofde (en binnen een maand haar man) Laurent heeft ook een puike prestatie neergezet met een sterke loopprestatie in de halve marathon.

  • Ellen (3e/4e dame) in 5:01:11
  • Laurent (83e algemeen) in 4:51:39
  • Maaike (9e dame) in 5:20:44

Mooie en leuke kick off van het seizoen, beloofd een topjaar te worden!