Top 10 in IM70.3 Friesland en vele top 10 in Brugge

26-06-2023

Steffen heeft geknald in zijn laatste voorbereiding voor zijn IronMan debuut. En ook in Brugge zijn er afgelopen weekend mooie prestaties neergezet!

Volgende maand heeft Steffen zijn allereerste IronMan staan in Vitoria-Gasteiz. Om zijn beentjes te testen deed hij daarom afgelopen weekend mee in Friesland. Hij startte er met de ambitie op een top 10 plaats in zijn age group. Met een knaltijd van 4:25:50 is hij daarin geslaagd. 10de van de 195 deelnemers met een leeftijd tussen de 30 en 34 jaar. Heel sterk van de kersverse papa!

In Brugge startten Julie en Michiel voor hun eerste keer aan een triatlonwedstrijd. Naast de doop goed doorstaan, was er een gezonde onderlinge competitie tussen het duo. Julie was iets sneller uit het water, maar verloor dan wat tijd op het toilet in de wisselzone. Het fietsen was quasi hetzelfde. Meer dan 32 km/u met een koersfiets zonder opzetstuur. Niet slecht! Michiel liep uiteindelijk in het laatste onderdeel wat verder uit op Julie. Heel mooi debuut van het koppel in het prachtige Brugge. Op naar hun volgende doel, IM70.3 Vichy in augustus.

Naast Julie en Michiel, waren er nog twee koppels in Brugge. Ellen & Laurent en Justine & Pieterjan. Daar lag de competitie meer tussen de koppels onderling en het grappige was dat desondanks een sterk fietsonderdeel zowel Justine als Pieterjan de duimen moesten leggen in de laatste km's van het lopen. Heel leuke en sterke wedstrijd van hen alle vier met een top 10 in de age group voor Laurent en een top 10 voor beide dames in de vrouwen competitie.