TRT in de Vogezen

18-05-2022

Meer dan 20 man/vrouw tekenden present om de machtige Ballon d'Alsace, Grand Ballon & Planche des Belles Filles op te knallen.

Op het zonovergoten Hemelvaartweekend stonden heel wat fietskilometers op de planning, maar ontspanning kon ook niet ontbreken. You know us!

Op dag 1 stond een rit van 120km met 2300hm op de planning. 'Warm draaien voor wat komt' werd gezegd... Iedereen kwam uiteindelijk redelijk choco thuis. De hoogtemeters liegen niet en kruipen in de benen. Een avond gevuld met apéro & spikeball zorgde ervoor dat velen het gevoel in hun benen al vergeten waren.

Dag 2 ging er iets gezapiger aan toe. 80km met 1500hm en tegen de middag thuis, proper he?! Iedereen leek wel wat schrik te hebben van de koninginnenrit die gepland stond op dag 3. Opnieuw was er tijd voor apéro want het is uiteindelijk toch een beetje vakantie, nietwaar?

D-Day gaat de geschiedenisboeken in als de dag waarop TRT-vrouwen wederom tonen dat ze uit een ander hout zijn gesneden. 150km met maar liefst 3500hm stond op het menu. Velen hadden het lastig met 'den dessert' maar quasi iedereen hield stand. De klimmen werden op eigen tempo gereden en tussenin bleven we in compacte oranje armada.

All in all een heerlijk weekend met speciale dank aan Sanas, Bakkerij Willy en Black Roll. Dankzij hen konden we naar hartelust ontbijten, bijtanken op de fiets en recupereren achteraf. Voor met een cliché af te sluiten: zij die er niet bij waren, hadden ongelijk! :)

LG.