TRT @ Iron Lakes

17-09-2022

Van deze individuele sport een teamgebeuren maken... Dat is TRT! Met een 30-tal atleten en supporters kleurden we Lacs de l'Eau d'Heure mooi oranje en blauw!

We keken er allemaal al lang naar uit: samen een weekendje racen in Iron Lakes. Niet alleen voor de race, maar ook omdat het een prachtige aflsuiter van het triatlonseizoen beloofde te zijn, met meer dan de helft van de TRT leden present! Het weer was het evenement helaas niet al te gunstig, maar desalniettemin lieten de dappere triatleten zich niet ontmoedigen! De sfeer was opperbest en bovendien werden er mooie prestaties neergezet.

Liesbeth knalde naar een verdiende bronzen plaats op het Belgische kampioenschap en bij de mannen ging de eerste plaats op het officieuze clubkampioenschap naar Henri met een 33e plaats in een sterke 4u32. Ook Charlotte tankte vertrouwen met haar eerste halve marathon. Op naar de eerste halve triatlon voor de ex-meerkampster :-).

Voor velen was het een geslaagde seizoensafsluiter, zo ook het gezellige feestje in onze mooie villa!

Dank aan de teamleden en de supporters om er een top weekend van te maken. Ook een oprechte dank aan Julie voor de mooie foto's!

PS.

Julie Matthys Photography
Website: https://www.juliematthysphotography.be/ 
Instagram: @juliematthysphotograhpy