TOUR D'EIFEL

In 2023 gaan we ons uitleven in het groen van de Eifel.

Concept van de trip is vrij simpel: samen afzien op de fiets, heerlijk nagenieten met iets fris en lekkers, goed slapen in een mooie accommodatie, ... en dat op een zeer budgetvriendelijke manier.

Het niveau is vrij divers en we zullen met genoeg zijn om ons op te splitsen in drie à vier groepen. Waarbij er binnen de groep 1 gouden regel geldt: Samen uit en samen thuis, MAAR eigen tempo naar boven en naar beneden!

Verblijfplaats: accommodatie voor 20 personen in Pension Traubenhof (link)

Programma

    We hebben een verblijf temidden van het groen en dichtbij het hoogste punt van de Eifel geboekt van woensdagavond 17 mei tot zondagavond 21 mei.

    Een gedetailleerd programma met routes wordt in de aanloop van de vakantie naar iedereen doorgestuurd. De focus van deze vakantie ligt op de fiets, maar iedereen is uiteraard vrij om trainingen over te slaan of om extra loop- of zwemtrainingen in te lassen.

Adres

Verblijfplaats: 

Familie Koch
Bahnhofstr. 1a
53533 Müsch

Routes

  • Donderdag 18 mei: to be announced
  • Vrijdag 19 mei: to be announced
  • Zaterdag 20 mei: to be announced
  • Zondag 21 mei: to be announced

Prijs

Ons doel is altijd om een topvakantie aan te bieden die budgetair unbeatable is. Op het einde van de vakantie wordt alles van organisatie, verblijf, trainingsfaciliteiten en eten opgeteld en gedeeld door het aantal personen. Alles gebeurt dus at cost. We verwachten dit jaar een kost van € 220,- pp. voor de ganse weekend.

Bovenop de reisvoorzieningen voorzien we wat hulp bij fietsherstel met het materiaal die onze sponsor DewaSport voor ons voorziet. Bovendien kan sportvoeding ook aan een mooie prijs ingekocht worden.

Persoonlijke verzekering (ongevallenverzekering, ... ) zijn wel zelf te voorzien en voor te leggen aan de organisatie. Leden van ons team hebben dit sowieso in hun lidmaatschap.

Een voorschot van 100 euro wordt bij inschrijving gevraagd om de reservatie van de accommodatie te verzekeren.

*De trip is toegankelijk voor iedereen, maar leden van het Tri-Runderwear-Team hebben 10% korting.

Inschrijven

Plaatsen zijn beperkt, dus aarzel niet om je in te schrijven. First come, first ....