TRI D' ARDENNEN

8 mei t.e.m. 12 mei

  Deze vakantie is een ware traditie binnen ons team! Optimaal gebruik makend van het verlengde Hemelvaart weekend!

  Het is een ideale vakantie om die laatste puzzelstukjes te leggen richting een piekmoment of om gewoon een leuke en sportieve vakantie te hebben met een topbende. Alle drie de disciplines zullen aan bod komen en er zal zowel op uithouding, kracht, snelheid als techniek getraind worden. Maar niemand is verplicht om alles mee te doen, je bent vrij in hetgeen je doet.

  Onder de foto's van het verblijf vinden jullie alvast wat algemene info en het inschrijvingsformulier.

Onze accommodatie in Lesse (Libin) (link

Programma

  Van woensdagavond 8 mei tot zondagavond 12 mei hebben we een mooi verblijf vastgelegd in Libin. De villa is prachtig gelegen, temidden het groen.

  Iedere dag zullen meerdere fietsroutes voorzien worden, waarbij we meestal om 9u30 vertrekken. Afhankelijk van de route en de groep worden er hier en daar wel stopjes ingelast. Naast het fietsen kan er ook steevast gezwommen en gelopen worden.

Adresjes:

 • Verlijf: Lesse 153, 6890 Libin

 • Zwembad: Rue du Parc 21, 6870 Saint-Hubert

Routes

  Looptrainigen
  Het huisje ligt aan de start van enkele heel mooie trailroutes. En gezien we er al voor de tweede keer naartoe gaan, hebben we enkele goede referenties.
  Fietstrainingen
  De GPX'n worden daags voordien gemaakt op basis van het weer en de wensen van de groep, maar twijfel niet, het is er prachtig om te fietsen.

Prijs

  Ons doel is altijd om een topvakantie aan te bieden die budgetair unbeatable is. Op het einde van de vakantie wordt alles van organisatie, verblijf, trainingsfaciliteiten en eten opgeteld en gedeeld door het aantal personen. Alles gebeurt dus at cost. We verwachten dit jaar een kost van € 300,- pp.

  Persoonlijke verzekering (ongevallenverzekering, ... ) zijn wel zelf te voorzien en voor te leggen aan de organisatie. Leden van ons team hebben dit sowieso in hun lidmaatschap.

  Een voorschot van 50 euro wordt bij inschrijving gevraagd om de reservatie van de accommodatie te verzekeren.

Inschrijving

  Plaatsen zijn beperkt, dus niet te lang aarzelen. First come, first ...