Stages & Events

Onze club biedt het ganse jaar door gestructureerde trainingen aan. Sommige trainingen zijn in samenwerking met andere organisaties omdat wij ervan overtuigd zijn dat we samen sterker zijn.

Naast onze trainingsmomenten in en rond het Gentse, trekken wij er traditioneel een aantal keer op uit tijdens onze stages en organiseren we een aantal events doorheen het jaar. Deze zijn meestal ook voor niet-leden.

Stages

Onze club organiseert jaarlijks een triatlon stage in de Belgische Ardennen en een buitenlandse fietsstage. Vaak vinden die plaats in het O.L.H. Hemelvaartweekend en begin augustus. Deze zijn ook toegankelijk voor partners en niet-leden.

Triatlon Stage in de Ardennen

Deze stage legt de focus op alle drie de sporten. Maar we profiteren natuurlijk extra van de vele hoogtemeters die de Ardennen te bieden hebben.

Net zoals in de trainingen, zorgen we ervoor dat de stage geschikt is voor verschillende niveaus. Ook niet-triatleten zijn overigens welkom op deze stage. Je moet immers niet aan alle voorziene trainingsmomenten deelnemen.

Fietsstage in het buitenland

Deze stage wordt elk jaar op een andere locatie georganiseerd en zoekt meestal het langere klimwerk op. Opnieuw houden we hier rekening met de verschillende niveaus, waardoor zowel de sterk getrainde fietsers als de iets wat startende fietsers aan hun trekken komen.

Events